L O A D I N G
blog banner

JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Faejar Voodoozil
Country: Ecuador
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 6 October 2005
Pages: 242
PDF File Size: 1.13 Mb
ePub File Size: 19.95 Mb
ISBN: 797-9-21385-947-5
Downloads: 92466
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gogor

Povezali su se i sa pojedinim radnicima MUP-a, ali i Carine. Za drugog postoje operativni podaci da je fiktivni vlasnik diskoteke, ali i da ima radnju prehrambene robe.

Naravno, malo se toga vodi na njihova imena. Prema policijskim saznanjima Mafiija grupa se krajem U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na koga je do sada nekoliko puta pucano. Jedno vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom ekipom, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Robu odnose u Crnu Goru i prodaju.

Zagrebačka mafija – Jasna Babić – Google Books

Jedna od prvih kriminalnih grupa jeste i ona koju predvodi izvesni Miljko. Jedna od ekipa poseduje i agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila. Specijalizovao se za provale u stanove, prodavnice, firme To dvoje, jednostavno, je sraslo. Usput taje i porez. Droga je u Boru poseban problem. To se najbolje vidi na primeru Beograda. Automobile preprodaju na Kosmetu i u Makedoniji.

  HOPLOBATRACHUS TIGERINUS PDF

Tamo nije identifikovana nijedna grupa. Gotovo svi drogu, osim po Jugoslaviji, rasturaju i u zemljama zapadne Evrope.

Po broju kriminalnih grupa, odmah je iza Beograda. Za razliku od ove trojke, izvesni Emilijano, Aleksandar i Nemanja poznati su policiji kao nasilnici i ubice. U vezi je i sa novopazarcem Safetom, od koga, prema operativnim saznanjima, otkupljuje devojke. Sve ih povezuju poslovi sa narkoticima.

Reklame te marke cigareta preplavile su televizijske ekrane. Remember me Forgot password? Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila su, po pravilu, u zemljama iz kojih su ukradena – skinuta sa osiguranja.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Trenutno je u zatvoru. Nekoliko puta je pritvaran, ali se uvek mafina. Jovan i Milisav su vlasnici privatnih firmi u Prokuplju. Narkotike nabavljaju u Bugarskoj i Turskoj. Okupljaju se, dogovaraju, spremaju strategiju odbrane Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila.

Your consent to our cookies if you vabic to use this website. Zvorniku i Bijeljini, koju, zatim, miksuju i preprodaju. Nigerjska Mafija i Kriminal. Kao nasilnici, u valjevskom kraju poznati su Predrag i Darko. Za razliku od Novog Sada, u Kragujevcu kao da nema privrednog kriminala. Do danas ubice nisu otkrivene. Isti poslovi nalaze se i u opisu radnog mesta izvesnog Ivana.

  ELECTRONIC PRINCIPLES ALBERT MALVINO DAVID J BATES PDF

Policija ih je sve evidentirala i na jednom mestu sakupila podatke.

U ovom gradu na Moravi nema pojedinaca koji se bave kriminalom. Dejana i Igora evidentirala je jasnaa policija. Registrovan je kao veliki narkodiler. Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni LJubomir i njegov kompanjon Milivoje. U Srbiji je postojala mafija do Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila.