L O A D I N G
blog banner

GRIJEH I OSJECAJI PDF

– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Nikogor Misho
Country: Djibouti
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 17 May 2017
Pages: 35
PDF File Size: 14.90 Mb
ePub File Size: 19.21 Mb
ISBN: 599-5-53317-902-2
Downloads: 21358
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zuzuru

Spiritualni svijet se ne sastoji od dusa koje besciljno lebde po bezgranicnom prostoru. Ali, neiskusne duse, na nizem nivou razvoja, ne mogu da se odupru cinjenju isitnski zlih aktivnosti. Detalji o spiritualnom svijetu. Dobro, krenimo sa Svijetom bez ega. Oni nisu nestali, mi jednostavno ne vidimo vise njihovu energiju.

Da li su to istaknuti naucnici koji bljesnu na svjetskoj sceni i revolucionarno unaprijede nivo znanja u drustvu? I mada duse nisu radoznale da vide svoje fizicko tijelo sahranjeno, one na poseban nacin cijene respekt koji im se daje za vrijeme sprovoda.

Mogu, ali tu je neka sila koja me vuce… svijetlost… osjjecaji je jaka. Uvijek je istih sest Mudraca koji nose dugacke bijele odore.

Download Suzanne Enoch – Grijeh i osjećaji.pdf

I kako one izgledaju? To je u redu. Kako se mozete drzati skupa kada nemate tijela? Drzim ga ispod ramena. To je slucaj u nizu njegovih zivota u doba Sumera, Babilona i Egipta.

  ENDGAME CHALLENGE JOHN NUNN PDF

Oni predstavljaju putokaz kod dobre ili lose karme. Ovaj unutrasnji krug je najcesce ujedinjen za citavu vjecnost. Uvijek me tretiraju fer i sa postovanjem. Zasto Izvor, koji je perfektan, mora da kreira manje inteligentna bica koja su imperfektna? Vergilije i Dante grijej putem prema vratima pakla na kojima stoji upozorenje: Na vise od jedne. Dakle, Izvor namjerno stvara imperfektna bica i nesavrsene zivotne forme za ove duse… i posmatra sta ce se desiti… kako bi one eventualno osjjecaji perfektne?

Ja sam mislio da priroda cini te stvari? Ja imam mnogo sati vlastitih hipnotickih regresija i vracanja u svoje prosle zivote… kao i hipnotiziranja drugih ljudi. Ona je uvijek tu kada umrem. Reci mi o njima.

Download | Auto download free

Nasmijala se i rekla da ce razmisliti o tome — ako joj mogu dokazati da bi to bilo produktivno. Ne, jer i pored surovosti i mrznje, ovdje postoji grljeh hrabrost i suosjecajnost. I sta ti ona odgovara?

New American Library, Kako je moguce dosegnuti dusu kroz hipnozu? Oni moraju sami rijesavati zivotne izazove. Pokusavam da doprem unutar njegovog uma. Zivot izmedju zivota II. Intenzitet mentalne moci raste sa tamnijim nijansama boje. Da li je ovaj svijet u galaksiji Mlijecni put? Kada duse pocinju da kreiraju zivot oni startaju sa mikroorganizmima? Drugi svjetovi imaju mnogo manje populacije i vise harmonije.

  ADMINISTRACION DE OPERACIONES RENDER HEIZER PDF

Kako biste Larry i ti izgledali nekome sa strane u ovom momentu? Svjetlosne tacke pripijene jedne uz drugu… formirajuci razne dusevne grupe. Svjestan sam da do mene dopiru misli koje me smiruju.

Sta vidis oko njega? Koje su boje zastupljene? Da li ste svi na istom nivou znanja?

Ne trebam ti objasnjavati, ionako sve znas. Grlimo se… izrazavamo ljubav… uzajamnu povezanost… cini nas sretnima…. Ako nase duse ne bi osjetile fizicki zivot, da li bi ikada saznale o ovim stvarima o kojima mi govoris? Gdje ide ovaj covjek? Ja tek sada startam. Pripremio je osjeacji i kasetofon.

Kasnije, kada smo na svojoj destinaciji, koristimo energiju i krecemo se svojom voljom. Jos nisam spreman za to. Koje je tvoje spiritualno ime? Sta je ustvari razlog njegovog odsustva. Jesi li i ti isto obucena? Kako postajemo iskusniji tako osjecamo postojanje koncentrirane energije….