L O A D I N G
blog banner

GHEORGHE MENCINICOPSCHI PDF

Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi on * FREE* shipping on qualifying offers. Gheorghe-Mencinicopschi-Biblia-alimentară. Uploaded by. Iulia Neagoe. Loading Preview. Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper. Buy Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi by LANGE KATHRIN (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and.

Author: Zulkikora Yozshuhn
Country: Brunei Darussalam
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 16 January 2014
Pages: 486
PDF File Size: 6.88 Mb
ePub File Size: 13.12 Mb
ISBN: 653-1-56148-700-8
Downloads: 91827
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Junris

Dan Voiculescu a fost trimis in judecata pe 4 mencinicospchisub acuzatiile de folosire de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, respectiv spalare de bani.

Dosar de luare de mita — Bheorghe Mischie. Dupa trei termene la Tribunalul Bucuresti, procesul s-a mutat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a debutat cu sapte amanari.

In cursul audierii, avocatul Gheorghita Mateut a solicitat schimbarea incadrarii lui Dan Voiculescu de la spalare de bani la tainuire.

Gheorghe Mencinicopschi – IMDb

Sechestru asigurator asupra bunurilor inculpatilor: Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Alti inculpati in dosar: O prima neregula semnalata de acesta hgeorghe fost aceea ca, pe parcursul urmaririi penale, el nu ar fi fost chemat niciodata in fata anchetatorilor pentru a da declaratie, in contextul in care, sustine Voiculescu, toate celelalte persoane ar fi fost intrebate in legatura cu persoana sa de catre anchetatori.

Dosarul “Zeus 1 Bani europeni pentru scoli ” – Constantin Nicolescu. La termenul de astazi, magistratii trebuia sa se pronunte asupra mai multor exceptii ridicate in dosar. O urmarire penala in timp record cateva luni a dus la trimiterea in judecata a 13 persoane. Masurile preventive si asiguratorii luate in acest dosar: Ten other people were sentenced to jail or suspended sentence between three and seven years.

  GIAMPIERI CARNIVAL OF VENICE PDF

Jilava prison klaus iohannis. Linia de credit era garantata inclusiv cu cladiri si terenuri ale ICA”, a declarat Pantis in fata instantei, adaugand si ca imobilul de pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti in care functioneaza Antena 1 ar fi fost achizitionat pe 7,6 milioane euro, din care 6 milioane de euro erau credit – adica bani proveniti din ipotecarea terenurilor ICA, si 1,6 milioane de euro ar fi provenit din venituri proprii.

Pana atunci, cei doi magistrati care judeca dosarul intra in concediu.

Dosare inchise cu sentinte definitive. Gheorgne “Mita in flagrant” — Alin Trasculescu. Dosarul “Mita la Primarie” – Mircia Gutau.

Alti inculpati, Flavius Pop si Corneliu Popa, au cerut si ei un nou termen pentru angajare avocat. La acest termen, unul dintre cei doi judecatori din complet a formulat o cerere de abtinere, deoarece ar fi fost implicat intr-un alt caz privind fapte de coruptie ale unora dintre inculpatii din dosarul ICA.

In plus, Florica Duta a anuntat ca si-a cerut pensionarea. In cele din urma, magistratii au dat un nou termen foarte rapid: Aparatorul absent nemotivat a fost amendat de judecatori. Dosarul “2 Mai” – Monica Iacob Ridzi.

Categorie:Biologi români

Dosarul “Matusa Tamara” – Adrian Mencinicoppschi. Catalin Sandu Jean a solicitat un nou termen deoarece avocatul sau nu se afla in sala. Va rugam sa cititi modul in care Hotnews. Acorda termen pentru efectuarea adresei la BNP Popescu Mirela pentru a comunica daca s-a dezbatut succesiunea defunctului Domnisorul Gheorghe si in caz afirmativ a acceptantilor succesiunii. Dosarul “Stramutati de lux” – Ionel Mantog.

Gheorghe Mencinicopschi (Author of Si noi ce mai mancam? Noua ordine alimentara. Volumul 1)

Detalii despre cum a decurs primul termen cu noul complet de judecata, aici: La ultimul termen de judecata, instanta a audiat ultimii doi martori propusi de aparare, dupa care a constatat ca cercetarea judecatoreasca este finalizata si a ascultat pledoariile finale ale acuzarii si apararii. Intrebat de reporteri cum comenteaza dezvaluirile lui Pantis, Dan Voiculescu a spus ca nu-si aminteste nimic de credite.

  HORIBA LB-550 PDF

Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer. Marti, hgeorghe au pus in dezbatere in sala de judecata mai multe exceptii, prin care au solicitat judecatorilor de la CAB anularea unei hotarari de guvern prin care ICA a fost transformat din institut in societate comerciala, introducerea Ministerului Finantelor ca parte civila in dosar si gheoryhe la ICCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept.

In sedinta de luni, 4 augustavocatii inculpatilor au incercat sa tergiverseze procesul printr-un arsenal complet de metode: Un avocat, nu stiu al cui, a ridicat problema anularii privatizarii, care inseamna ca ei sa-si ia terenul si cladirile alea superbe, sa le vanda cu 60 de milioane, cat cred ei ca valoreaza, iar eu sa-mi recuperez toti banii pe care i-am bagat in ICA in 12 ani.

I-a fost pusa sub sechestru casa din Bulevardul Kiseleff. La termenul de pe 1 iulie judecatorii au respins pe namda rulanta toate cererile avocatiilor, exceptiile si solicitarile de recuzare.

Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz. Dosarul “Caprioara” – Marian Oprisan.