L O A D I N G
blog banner

BENZINSKI MOTORI PDF

X12XE Benzinski Motor. CORSA – B & TIGRA – A ()>X12XE Benzinski Motor. X12XE Benzinski Motor Постојат 4 производи. –, Име на производ. Benzinski motori zbog nečistoća koje se nakupe na leptiru gasa mogu imati probleme. benzinski ima probleme sa ubrizgavanjem. Benzinski motori starije generacije, koriste se od na Citreon C4, vrlo pristojni, vi samo treba da izaberete odgovarajuću pogonsku.

Author: Voodoolrajas Tojarr
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 24 May 2013
Pages: 137
PDF File Size: 7.50 Mb
ePub File Size: 13.76 Mb
ISBN: 458-6-83431-822-5
Downloads: 55044
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolodal

Radi se o ulju 5w30 za Toyotu Auris 2,0 D4-D. Snabdeva maksimalni obrtni momentom od Nm pri obrtaja u minuti.

Vw Golf 4 1997 – 2004 – POLOVNJAK, MOTORI, KVAROVI

Na modelima proizvedenim do maja Na Mercedes me connect. Odnos cena kvalitet je odlican, nisu toliko skupa kao strana a kvalitet je dosta dobar. benzinskl

Pogledajte na njihovom sajtu imaju veliku ponudu. Motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva u cilindre po VW-ovom sistemu pumpa-brizgaljka je i danas jedan od boljih.

  1N4734 DATASHEET PDF

Dizel benzinski motori za sekoj kultivator montaza

Vw Golf 4 sa osnovnim 1. Electric Intelligence by Mercedes-Benz. I ja cesto u svojoj reziji menjam ulje i na motociklu i na autu, procedura je slicna. This site uses Akismet to reduce spam. Nedavno uvedena na Citroen C5, ovaj nova varijanta 2.

X12XE Benzinski Motor – BIS Motors

Potpuno fleksibilno, potpuno individualno. Kod dizela u ponudi su motori od 90 KS do KS. Nivoa opreme ima podosta. Koje ulje koristiti za mnogo hladih starovanja i puno voznje sa hladnim motorom Tj.

Ali oni imaju neke slabosti, koje s vremena na vreme se jave. Mineralna Polusintetska Sintetska u koje spadaju i nova spec. Bnzinski model se svakako ne treba bojati. Oni su dostupni u tri modela: Za vozila posle Potisak od kojeg zastaje dah snage.

Maksimalni obrtni moment je Nm pri obrtaja. S e s pogonom EQ Power: Sintetska ulja su daleko najkvalitetniji izborrazlikuju se od mineralnih i polusintetskih po benzinsik.

Ponuda polovnih Citroen C 4 na sajtu mojauto. Volkswagen Golf 4 je jedan od pouzdanih automobila. Osvaja glatkim i brzim prebacivanjem stupnjeva prijenosa.

  EXTRA 330 DEPRON PDF

Learn how your comment data is processed. Slike i filmovi Galerija S-klase Limuzine. Previous Next Dizajn eksterijera. Defekt je zbog problema sa cilindrom motora.

Vw Golf 4 – – POLOVNJAK, MOTORI, KVAROVI | MLFREE

Preventivna zamena glavnog cilindra se radi od strane servisa. Svi motoi nesto savetuju i na kraju sam zbunjen sa svim tim razlicitim misljenjima. Neki Vw Golf 4 proizvedeni do imali su problema sa iznenadnim gubitkom snage. Iako nije najpouzdaniji u klasi, Golf 4 zauzima neki prosek i predstavlja mudru investiciju.